Mijn naam is Assia. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. In de partij ben ik de jongste. Ik heb gezien en ervaren dat veel jongeren, in het algemeen, niet voldoende hulp krijgen die zij nodig hebben.

 

Als jongerenvertegenwoordiger wil ik laten zien , dat wij als opkomende generatie meer uit ons zelf kunnen halen en dat de jongeren ook plek nodig hebben om gehoord en gezien te worden.

 

Door mijn positie als hulpverleenster in Stichting Blije Buren ben ik erachtergekomen dat jongeren mij makkelijker en sneller benaderen dan de oudere hulpverleners. Hiermee wil ik een brug slaan tussen de ouderen en de jongeren en hen daarin vertegenwoordigen.

 

We zitten in een complexe tijd, maar ook ééntje waarin we uitgedaagd worden om creatief, innovatief en samen voor elkaar te zijn.

 

Blije Burgers heeft de juiste en beste manier om problemen op te lossen en om daadwerkelijk een luisterend oor te bieden aan het volk.  Wij willen Burgers kans bieden op goed leven, een hoopvolle toekomst en de zekerheid geven op verandering.